Isnin, 29 Februari 2016

Jawapan CEO Power Gold Mengenai Isu List BNM

"Please take note that the list is not exhaustive and only serves  AS A GUIDE to members of the PUBLIC BASED INFORMATION AND QUERIES received by BNM"

1. Baca dulu betul2 statement atas tu

2. Kita sudah jelas dan nyata dari segi undang2 Malaysia, kita betul...takder silap yang kita buat, kita beli dapat emas.

3. Dari segi hukum agama kita memang betul...kita bukan pelaburan..kita bayar, kita dapat barang

4. Kenapa orang kisahkan pasal list tu bila nak join kita ?
- bila dia nak join highway yang janji bulan dan bintang tu, takder pulak nak cek segala list.....

5. Cuba kita amik tau, kenapa kita boleh tersenarai kat situ?
- Sebab ada dikalangan kita mungkin ahli atau bukan ahli/prospek yang sengaja nak buat onar....atau ada di antara kita yg ETAkan emas kita..

Tak mustahil, ada dikalangan kita2 nih yg ETA kan emas kita...beli banyak2..pastu rolling....
pastu, ada plak hamba allah yg berminat nak join ETA dia...kena tipu pulak tu..kebetulan plak member tu ada pak sedara ke tok sedara ke keje sekuriti kat BNM..tu yg jadi isu tu....

Yang jelas dan nyata bila masuk dalam list tu, kita kompom glamerrrr

List tu panduan jerrrr....supaya org ramai berhati2....supaya tak kena tipu....kan bagus tu....barulah prospek join kat kita2 yang benar nihhhh

Korang mesti ada keyakinan diri..sebab korang dah join, korang dah beli...so, korang kena lahirkan apa yang korang percaya...

2013 dah kena...pastu pergi bank negara.....kita pergi lagi lah...insyaAllah boleh selesai....yakin macam ni..ALLAH pemilik rezeki....ini salah satu ujian dalam kita mencari rezeki...kita usaha kita cari penyelesaian dan kita yakin....

Kesimpulan : Sila berurusan dengan ejen powergold yang sah , contohnya aku.....



Tiada ulasan:

Catat Ulasan